• Węgiel aktywny

WĘGIEL AKTYWNY (Activated Charcoal) - Węgiel aktywny, który stosujemy w naszych kosmetykach pochodzi z łupin kokosa. Ma on szereg właściwości: począwszy od absorpcji zanieczyszczeń, poprzez działanie detoksykujące i tonizujące, na pielęgnacyjnym skończywszy. Poradzi sobie z trądzikiem, zaskórnikami, wybieli zęby i zniweluje problem przetłuszczających się włosów.

Węgiel aktywny znajdziesz w:

Naturalne mydło do twarzy i ciała z węglem aktywnym mikuno.plNaturalne mydło do golenia z węglem aktywnym mikuno.pl